ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Astăzi, ultima zi în care firmele pot depune oferte pentru skatepark-ul de lângă pasajul Fartec

Publicat: luni, 13 Martie 2023 , ora 12.21
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Astăzi este ultima zi în care firmele interesate pot depune oferte pentru skatepark ce ar urma să fie realizat lângă pasajul Fartec din Brașov.

Licitația vizează proiectarea și execuția lucrărilor, dar câștigătorul va fi anunțat după închierea tuturor etapelor. Purtătorul de cuvnt al Primăriei municipiuui Brașov, Sorin Toarcea:

"După primirea ofertelor se va face evaluarea tehnică, evaluarea economică a acestora, după care vom anunța care este câștigătorul. El va avea la dispoziție 14 luni pentru realizarea acestui proiect. Complexul presupune amenajarea infrastructurii necesare pentru mai multe sporturi urbane, vorbim skatebord, role, acrobații cu bicicleta. Acest proiect a fost demarat de comunitatea sportivilor din Brașov. A fost susținut pe tot parcursul lui de această comunitate și sperăm ca odată cu finalizarea lucrărilor, cei care practică aceste sporturi să se bucure de unul dintre cele mai moderne astfel de parcuri din România".

Concret, amenajarea acestui complex presupune construirea a 3 skatepark-uri tematice, cu zone destinate tuturor grupelor de vârstă, cu elemente specifice fiecăruia dintre cele 3 sporturi urbane.

Valoarea proiectului este de peste 11 milioane de lei, finanțarea fiindd de la bugetul local.

Adina Chirvasă