ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Massif, cel mai mare festival muzical european dintr-o stațiune montană, în acest weekend, în Poiană

Publicat: marți, 28 Februarie 2023 , ora 17.21

Massif, cel mai mare festival muzical european dintr-o stațiune montană, se va desfășura în acest weekend în Poiana Brașov.

Peste 100 de artiști sunt invitați să cânte și să mixeze pe cele 6 scene.

De asemenea, sunt așteptați circa 35.000 de participanți în cele 3 zile ale festivalului.

Conform organizatorilor, Massif va fi o producție gigant.

Despre program și accesul la festival ne-a vorbit Edy Chereji, organizator:

În ceea ce privește accesul la festival, organizatorii, împreună cu autoritățile locale, în special Primăria Brașov, Poliția Rutieră și operatorul de transport RATBV, au pregătit un plan de mobilitate pentru Poiana Brașov, care pune accent pe transportul în comun și pe cel asigurat de operatorii privați, taxi și firmele de ridesharing, în speranța de a convinge publicul să renunțe la a se deplasa cu mașina personală.

Primarul Brașovului, Allen Coliban:

Organizatorii au precizat că provocarea cea mai mare pentru ei a fost construcția festivalului, pe un teren care s-a schimbat de la o săptămână la alta.

Bogdan Rădulescu, unul dintre organizatorii Massif:


Cei care sunt cazați în unitățile hoteliere din Poiana Brașov și vor opta pentru deplasarea la festival cu mașina personală vor putea face acest lucru în intervalul orar 11:00 – 01:00 numai pe ruta Râșnov - Poiana Brașov.

Mihai Cojocaru