ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Școala Altfel la Muzeul de Etnografie din Brașov

Publicat: marți, 28 Februarie 2023 , ora 10.42

În această perioadă, toate secțiile Muzeului de Etnografie Brașov din județ primesc copii prin programul Școala Altfel.

Numeroși elevi, în special din municipiile Brașov și Săcele și din orașul Rupea vor trece pragul muzeelor, unde se vor putea bucura de vizite ghidate și ateliere speciale.

“Cele mai așteptate sunt atelierele de pictură pe lemn, în cadrul cărora cei mici vor deprinde abilitatea de a picta modele tradiționale pe care le întâlnim frumos reprezentate mai ales pe mobilierul vechi. Și pentru că Ziua Mărțișorului și Ziua Femeii bat la ușă, Muzeul de Etnografie Brașov a ales ca suport al exprimării creativității o inimă din lemn, pe care cei mici o pot dărui celei mai importante femei din viața lor - mama, bunica sau sora”, a precizat purtătorul de cuvânt al Muzeului de Etnografie, Bogdana Balmuș.

„Școala Altfel" este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor.



Sorin Țîrcă