ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sute de voluntari din toată țara au venit la Brașov pentru a fi selectați în echipa Massif

Publicat: duminică, 12 Februarie 2023 , ora 13.54
Sursa foto: Iordache Leonard
Sursa foto: Iordache Leonard

Prezență masivă la selectarea celor care vor da o mână de ajutor la Massif, cel mai așteptat eveniment al începutului de an din Poiana Brașov, care se va desfășura în perioada 3-5 martie!

A fost un weekend plin pentru cei de la Voluntariat Brașov.

Aceștia au avut de ales dintre sute de voluntari extrem de motivați, prezenți la interviu.

“Sunt de părere că un voluntar trebuie să fie în primul rând serios, să-și ducă toate sarcinile până la capăt. Coordonatorii au mare nevoie de el și trebuie să aibă încredere în voluntarii lor, pentru că nu pot să-i supravegheze”, a precizat Cristi – voluntar coordonator.

Toți voluntarii au cel puțin 16 ani și vor fi repartizați în funcție de abilitățile lor la mai multe departamante: Angels, Acreditări, Check-in, Emergency team, Logistică, Press Center, User experience și Access.

De ce sunt tinerii motivați să participe ca voluntari la Massif ne-a spus Ionuț David, project manager Voluntariat Brașov în cadrul Agenției Metropolitane Brașov:

“Interesul lor a fost destul de mare. S-au înscris în jur de 800 de persoane, iar după expirarea termenului au mai vrut cam vreo 200, dar nu s-a mai putut. Din cei 800, cam 30% din ei nu s-au prezentat la interviu, dar mă bucur că ceilalți au avut dorința să vină și să ne convingă că ei sunt cei care merită să ajungă la Massif. Ei au venit din București, din Cluj, din Timișoara, Constanța...aproape din toată țara”.

Cei aleși vor avea șansa să petreacă trei zile cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali care vor fi prezenți în Poiana Brașov.

Vor putea afla detalii din culise sau vor face parte din echipele artiștilor invitați, așa cum ne-a mărturisit Isabella:

“Consider că Massif este o experiență culturală din care chiar am mult de învățat, prin prisma faptului că odată ce ajung acolo, în calitate de voluntar, pot să descoperi lucruri noi: cum este în spate, în backstage, să lucrezi cu artiștii, cum poți să coordonezi un astfel de eveniment, să vezi unde poți să ajuți. Astfel, am multe de învățat și având în vedere că am sub 18 ani, acest lucru o să fie foarte mult pentru CV în viitor”.

Pentru voluntari intrarea va fi gratis, în condițiile în care prețul abonamentelor începe de la 79 euro.

Sursa foto: Iordache Leonard

Radio România Brașov FM