ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aglomerație la centrul pentru persoane fără adăpost din Brașov

Publicat: miercuri, 8 Februarie 2023 , ora 11.04
Sursa foto: arhivă / facebook / DGASPC
Sursa foto: arhivă / facebook / DGASPC

Centrul pentru persoane fără adăpost de la Uzina 2 este plin.

Din cauza temperaturilor scăzute și a ninsorii din ultima perioadă, oamenii străzii s-au retras la acest centru unde beneficiază, printre altele, de consiliere psihologică și ajutor pentru refacerea documentelor de identitate.

Numărul a crescut înainte de sosirea primei zăpezi. Să vă faceți o idee, din 50 de locuri pe care le are adăpostul de noapte, undeva la 46 - 47 de beneficiari. Plus cei de la centrul rezidențial. Deci în acest moment sunt undeva la 60 - 64 de beneficiari. Orice cetățean ne poate contacta, ne poate solicita sau transmite o informație că într-o anumită zonă din oraș se află o persoană care are nevoie de sprijin. Poate contacta și Poliția Locală, pentru că noi colaborăm foarte bine cu ei și de multe ori cazurile sunt referite și aduse la noi la adăpost”, a spus șeful centrului, Lucian Isaicu.

O persoană poate beneficia de serviciile centrului de la unul la doi ani.

Sursa foto: arhivă / facebook / DGASPC


Sorin Țîrcă