ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Biletele cu preț redus, doar pentru trei rânduri din sală, la Teatrul Sică Alexandrescu

Publicat: joi, 12 Ianuarie 2023 , ora 11.20
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

La Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, copiii au reducere la prețul biletului pentru spectacol doar dacă stau într-un anumit sector al sălii, despărțiți de părinții sau adulții care îi însoțesc, este critica adusă de subprefectul județului Brașov, Lucian Pătrașcu.

Această situație este generată de faptul că biletele cu reducere - pentru elevi, studenți și pensionari - pot fi vândute doar pe rândurile 11, 12 și 13 din sală, au precizat reprezentanții teatrului.

La această decizie s-a ajuns deoarece softul care gestionează vânzarea biletelor online, corelat cu cele vândute la casă, nu poate emite tichete cu prețuri diferite - preț întreg, preț redus - în zone aleatorii din sala de spectacol. Faptul că majoritatea spectatorilor plătesc bilet întreg, iar instituția acordă o atenție deosebită, creând o facilitate prin reducerea biletelor pentru această categorie de spectatori mai sus menționată, constituie un beneficiu. Nu poate fi vorba despre discriminare, ci de un privilegiu pe care îl acordăm publicului format din elevi, studenți și pensionari, rezervând un număr de rânduri în sală special pentru ei”, a spus Diana Stegaru, responsabil Relații publice TSA Brasov.

Diana Stegaru a adăugat că din când în când se montează spectacole destinate copiilor, unde atât minorii, cât și părinții, adulții în general, pot achiționa, oriunde în sală, bilete cu preț redus.

Unul dintre aceste spectacole este chiar premiera de astăzi - “Regele mincinoșilor”, regia și scenariul: Geo Balint, la care părinții împreună cu copiii pot achiziționa bilete oriunde în sală, la un preț unic de 10 lei.

Camelia Vlad