ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Club din Brașov închis pentru 60 de zile, din cauza numărului mare de clienți

Publicat: duminică, 20 Noiembrie 2022 , ora 14.09
Club din Brașov, închis pentru 60 de zile din cauza numărului mare de clienți.
Administratorul unui club din Brașov a fost amendat cu suma de 100.000 de lei pentru că a permis intrarea mai multor clienți decât capacitatea maximă admisă
Brașovul este unul dintre orașele în care au fost identificate localuri care încalcă grav cerințele de securitate la incendiu, prin depășirea numărului maxim de utilizatori, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
Inspectorii de prevenire din toată țara au continuat și în acest weekend verificările inopinate la operatori economici, pentru siguranța celor care aleg să își petreacă timpul liber în locații destinate divertismentului. Astfel, au fost verificate peste 300 de locații în toate județele.
În urma acțiunilor de control, 6 dintre obiectivele verificate, printre care unul din Brașov, au primit amenzi în valoare de 100.000 lei fiecare, iar ca sancțiune complementară, le-au fost oprite activitățile de funcționare, pentru o perioadă de 60 de zile.

Camelia Vlad