ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zeci de brașoveni, prezenți la depunerea de coroane și ceremonialul religios de la Troița Eroilor

Publicat: marți, 15 Noiembrie 2022 , ora 14.01
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Zeci de oameni au participat, astăzi, la Troița Eroilor de lângă Spitalul Județean din Brașov, la depunerea de coroane și la ceremonialul religios organizate cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la revolta anticomunistă de la Brașov.

Cei care își amintesc acea perioadă, susțin că ieșirea din stradă de atunci, dar și libertatea obținută în urma tuturor revoltelor anticomuniste, au dus la un un mare progres al Brașovului.

„E un pas mare înainte. Uită lumea că datorită nouă e ce e acum”, a spus un brașovean.

Eu am lucrat în tipografie și acolo a fost (...) După aia am ieșit în stradă, la Consiliul Județean și am stat până s-a terminat și vârsta ne-a permis. Acuma ne pare rău că sunt cam toate pe dos. Da Brașovul arată bine, oricum și avem libertatea de vorbi”, a declarat alt brașovean.

Seara de astăzi, se va încheia cu proiecții laser pe Tâmpa și pe clădirile din Piața Sfatului, toate cu mesaje comemorative.

Citește și: 35 de ani de la Revolta Anticomunistă din 15 noiembrie 1987.

Sursa foto: Radio România Brașov FM


Ruxandra Stoica