ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii de la școlile din oraș mai au de așteptat până vor primi corn și lapte

Publicat: luni, 31 Octombrie 2022 , ora 17.44
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Elevii de la școlile din oraș mai au de așteptat până vor primi corn și lapte în pauza dintre cursuri.

Reprezentanții municipalității au anunțat, în ședința de plen, că abia a fost încheiată licitația pentru achiziția produselor.

S-a încheiat licitația. S-au depus oferte pe fiecare dintre loturi. Avem în momentul de față 5 ofertanți. A început evaluarea tehnică și financiară a acestora. Urmează să se încheie ulterior contractele, dacă totul este în regulă. Pe lângă asta, pentru măsurile educaționale s-a trimis încă din 12 august către Instituția Prefectului solicitarea de a se da decizia în așa fel încât să putem atribui și măsurile educative pentru copiii din municipiul Brașov. Am făcut o revenire către Prefectură pe acest subiect”, a explicat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Elevii din municipiul Brașov sunt singurii care nu primesc aceste produse.

Pentru elevii din restul județului, programul este gestionat de Consiliul Județean, care a derulat achizițiile.

În anul școlar anterior, de asemenea, programul a fost derulat cu întârziere în municipiul Brașov, copiii primind produse abia din luna aprilie a acestui an. Practic, semestrul al II-lea al anului școlar trecut.

Adina Chirvasă