ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vineri, „Lecție la înălțime” de la Sanctuarul Libearty

Publicat: luni, 31 Octombrie 2022 , ora 11.15
Sursa foto: Facebook / Educație la înălțime
Sursa foto: Facebook / Educație la înălțime

Vineri, 4 noiembrie, de la ora 10.00, proiectul „Lecție la înălțime” continuă la Sanctuarul Libearty, de la Zărnești.

Profesoare sunt Adriana Lefter (Școala Gimnazială „Elena Doamna” din Tecuci) și Cristina Branea (Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș).

Lecția îi va purta pe copii prin mitologie, cu legende și tradiții legate de urs, constelații ce poartă numele acestui animal emblematic.

De asemenea, elevii vor afla despre speciile de urs de pe glob, felul de viață și comportamentul ursului brun, ce legi de protecție există pentru aceste animale.

Lecția va cuprinde zboruri cu drona deasupra sanctuarului, invitați speciali și concursul cu premii, constând în cărți în valoare de 2400 de lei.

În cadrul lecției - care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime - elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de pe teren și cu invitații lor.

„Educație la Înălțime” este un proiect al Asociației Însemne, realizat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României și cu sprijinul Ministerului Educației.

Adina Chirvasă