ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Petrecere de groază”, cu miliardarii planetei, în Transilvania

Publicat: sâmbătă, 29 Octombrie 2022 , ora 22.36
Sursa foto: Brendan Smialowski / AFP / rador.ro
Sursa foto: Brendan Smialowski / AFP / rador.ro

UPDATE   Potrivit unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, petrecerea miliardarior va avea loc în această seara la Castelul Bran. Miliardarii planetei și vedete de la Hollywood, invitați de Elon Musk la petrecerea, de Halloween, din Transilvania, au sosit în România încă de vineri, potrivit acelorași surse. Elon Musk și-a dorit ca petrecerea să fie organizată la cel mai înalt nivel, iar programul a fost stabilit în cele mai mici detalii.

Elon Musk a ajuns în România de sâmbătă, iar aseară, acesta a organizat o cină exclusivistă la o stână turistică, în Poiana Brașov. Aici, odată cu lăsarea întunericului, drumul care duce spre restaurant a fost luminat cu făclii iar oaspeții au început să sosească puțin după ora 19:00.
Aceștia au venit pe rând, în mașini de lux, fiind întâmpinați cu pâine, sare și țuică de prune, departe de privirile curioșilor. Din interiorul locației se puteau auzi sunete de tobe, ca într-un film de groază.
O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii de-o parte și de alta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca în filmele de groază. Oaspeții lui Elon Musk
au servit preparate românești și au petrecut cu foc de tabără și dansuri tradiționale românești. Elon Musk a fost foarte impresionat de pâinea caldă specifică localului dar și de dulciuri, și a postat un mesaj de apreciere pe rețelele de socializare.
Potrivit unos surse în această seară, petrecerea de
Halloween, ar fi organizată la castelul Bran. Reprezentanțul Castelului Bran, Alexandru Prișcu, a ținut să precizeze la un post de televiziune că, există rezervări pentru evenimente private, în aceste zile.
La evenimentul organizat sunt așteptate peste 50 de celebrități, printre care și actrița Angelina Jolie.

.......................................................................................................

Transilvania devine tărâmul miliardarilor în acest weekend. Cei mai bogați oameni ai planetei au venit să petreacă aici de Halloween.

Deși nu există până în prezent nicio confirmare oficială, Elon Musk, fondatorul Tesla și noul proprietar al rețelei de socializare Twittter, s-ar afla în Transilvania, pentru o petrecere cu totul specială de Halloween.

Pe lângă Elon Musk, ar fi sosit și actrița Angelina Jolie, alături de unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei.

Este vorba în primul rând despre magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Pe lista specială de invitați mai sunt fondatorii Google și Hotmail.

De asemea, la eveniment ar mai lua parte și magnatul Larry Page, al 17-lea cel mai bogat om al lumii.

Actrița Julia Sandstrom este prima care a confirmat, prin două postări, că se află în Transilvania, pentru petrecerea organizată de Elon Musk.

Originară din Suedia, tânăra, care este și DJ, a întreținut atmosfera de Halloween.

De-a lungul vremii, mai mulți actori și regizori cunoscuți au ales țara noastră pentru filmele lor.

Printre cei mai cunoscuți sunt Nicole Kidman, Jude Law, Nicolas Cage, Adrien Brody, Sharon Stone, Andy Garcia și Francis Ford Coppola.

Sursa foto: Brendan Smialowski / AFP / rador.ro

Radio România Brașov FM