ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dino Parc Râșnov se pregătește de Halloween

Publicat: miercuri, 19 Octombrie 2022 , ora 15.56

Dacă tot sunt impresionante ca dimensiune și înfricoșătoare ca aspect, exponatele de la Dino Parc Râșnov vor fi puse în valoare în perioada următoare și într-un cadru specific de Halloween.

Muzeul în aer liber va fi decorat cu elemente tematice, iar vizitatorii care vor merge costumați sau machiați în personajele lor favorite, în perioada 29 - 31 octombrie, vor primi o reducere la biletele de intrare.

Parcul cu dinozauri de la Râșnov are în plan foarte, foarte multe activități pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Bineînțeles, ne pregătim în perioada 29 - 31 octombrie cu foarte multe activități și surprize, printre care un treasure hunt. De asemenea, vom avea și profesioniști de face painting care vor putea să lucreze cu copiii, iar cei mici se vor putea deghiza în toate personajele lor favorite cu ocazia Halloween”, a precizat Marina Vlădescu, responsabilul de comunicare al parcului.

La amurg, după ora închiderii, doritorii vor putea rămâne în parc în 29 și 30 octombrie, pentru a participa la tururi ghidate printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, alături de fantome, lilieci, vrăjitoare și dovleci sculptați.

De asemenea, pe pagina de Facebook a Dino Parc Râșnov se va desfășura, săptămâna viitoare, un concurs special de Halloween.

Camelia Vlad