ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

BRAȘOV. Trafic blocat pe DN1, în localitatea Mândra, din cauza unui accident rutier

Publicat: sâmbătă, 15 Octombrie 2022 , ora 18.39

UPDATE:

Cadrele medicale au declarat decesul conducătorului auto. Traficul a fost reluat. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

..............................

Un accident rutier produs în urmă cu câteva minute pe DN1, în localitatea Mândra, a dus la blocarea traficului în zonă. A avut loc o coliziune între două autovehicule, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisar de poliție Alina Ivan.

Sursa citată a adăugat că unul dintre conducătorii auto primește îngrijiri medicale la fața locului, iar celui de-al doilea șofer i se efectuează manevre de resuscitare.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre conducătorii auto, rezultatul a fost 0.

Camelia Vlad