ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ample lucrări de consolidare seismică și renovare la Opera Brașov

Publicat: luni, 10 Octombrie 2022 , ora 14.39
Sursa foto: arhivă / Opera Brașov
Sursa foto: arhivă / Opera Brașov

Consolidare seismică, eficientizare energetică, montare de panouri fotovoltaice și stații pentru mașini electrice sunt câteva dintre lucrările de modernizare care vor fi făcute la sediul instituției culturale Opera Brașov.

Valoarea totală a proiectului depășește 15 milioane de lei, iar banii ar putea fi obținuți prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență.

„Astăzi, la câteva minute după deschiderea liniei de finanțare, municipalitatea Brașov a depus cererea pentru reabilitarea, consolidarea și eficientizarea energetică a Operei Brașov. Aceasta include consolidarea și renovarea celor 3 corpuri de clădire, montarea de panouri fotovoltaice și instalarea de stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Cererea de finanțare este în valoare de 15,5 milioane de lei și vine în continuarea lucrărilor pe care le-am anunțat deja la începutul acestei veri, lucrări de pregătire a deschiderii stagiunii. În cadrul acestora, cea mai importantă dintre lucrări și cea mai bună veste este că am adaptat o toaletă pentru persoane cu dizabilități, astfel încât Opera să poată primi și spectatori cu dizabilități locomotorii”, a precizat viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu.

Reamintim că, în această vară, municipalitatea a executat o serie de lucrări de reparații ale zonelor dedicate spectatorilor, precum foaier, garderobă, casierie.

Camelia Vlad