ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe clădiri aflate în patrimoniul CJ Brașov ar putea fi reabilitate cu fonduri europene

Publicat: vineri, 30 Septembrie 2022 , ora 17.20
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Mai multe clădiri aflate în patrimoniul Consiliului Județean Brașov ar putea fi reabilitate cu fonduri europene provenite din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Aleșii județeni au aprobat mai multe proiecte care erau pe ordinea de zi suplimentară în ședința de plen din 30 septembrie, prin care Consiliul Județean Brașov aplică pentru obținerea de fonduri în acest sens.

“Urmărim ca marea majoritate a clădirilor publice, care sunt intabulate și sunt în proprietatea Consiliului Județean să treacă prin această procedură de eficiență energetică. Este o oportunitate foarte bună, atât pentru clădirile în care funcționează Direcția Generală de Asistență Socială, cât și pentru celelalte clădiri, fie că vorbim de unități medicale, fie că vorbim de clădiri publice”, a explicat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Două proiecte vizează reabilitarea energetică a unor imobile din localitățile Victoria și Codlea, aflate în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Un proiect se referă la renovarea energetică moderată a Secției exterioare Zărnești a Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.

Alte două proiecte au ca obiect eficientizarea energetică, reabilitarea, modernizarea și recompartimentarea unor clădiri ale Consiliului Județean Brașov de pe Bulevardul Eroilor numărul 5 și de pe strada Ecaterina Varga numărul 23.

Sorin Țîrcă