ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un bărbat din Feldioara este acuzat că și-a violat fiica vitregă

Publicat: joi, 29 Septembrie 2022 , ora 8.02

Un bărbat de 50 de ani din Feldioara este acuzat că și-a violat fiica vitregă în vârstă de 12 ani.

Potrivit anchetatorilor, agresiunile ar fi început în urmă cu doi ani.

Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, iar acesta este acuzat de viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuată.

Individul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov. Instanța a admis cererea formulată de procurori, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cauza a fost instrumentată împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Brașov – Secția 1 de Poliție Rurală Feldioara.

Precizăm că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Radio România Brașov FM