ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două zile de înscrieri pentru competiția ”Lider European”

Publicat: miercuri, 28 Septembrie 2022 , ora 13.12
Sursa foto: youth.europa.eu
Sursa foto: youth.europa.eu

Mai sunt două zile în care elevii de liceu se pot înscrie la competiția ”Lider European”, un concurs ce își propune să consolideze spiritul Uniunii Europene în rândul tinerilor, în contextul activităților legate de valorile și temele europene.

Prin această competiție elevii își dezvoltă abilitățile de leadership și de vorbire în public dar și spiritul de echipă.

”Echipele sunt formate din câte trei elevi și un profesor, care îi înscrie în concurs pe elevi și îi reprezintă. Proiectele pot fi în oricare dintre domeniile educație, social sau cultural, economic sau de mediu. În urma participării la acest proiect, elevii își vor dezvolta practic abilități de leadership, de vorbire în public, spirit de echipă și foarte important, capacitatea de a mobiliza grupuri de oameni pentru a lucra împreună, pentru comunitatea lor”, a explicat coordonatorul Europe Direct Râșnov, Ioana Vașoti.

Fiecare proiect al elevilor va fi analizat în perioada 14 - 20 noiembrie, iar la finalul lunii va avea loc și finala concursului, la București, unde vor fi prezentate proiectele câștigătoare  și va avea loc festivitatea de premiere.

Ruxandra Stoica