ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Weekend verde” la Brașov

Publicat: marți, 27 Septembrie 2022 , ora 12.39
Sursa foto: arhivă / ratbv
Sursa foto: arhivă / ratbv

Transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toți locuitorii Brașovului la final de săptămână, pentru un „weekend verde”, propun social-democrații.

În acest sens, a fost depusă o inițiativă la Primăria Brașov - susține președintele organizației municipale PSD Brașov, Lucian Pătrașcu.

“Am depus la Primăria Brașov un proiect prin care brașovenii să aibă gratuitate pe mijloacele de transport în comun sâmbăta și duminica. Weekend-ul să fie «verde» pentru locuitorii municipiului. Brașovenii să poată călători fără bilete sau abonamente, astfel s-ar încuraja folosirea transportului local, dar și lăsarea acasă a autovehiculelor. Însă, cel mai important lucru este că se va reduce poluarea, ceea ce vrem cu toții. Nu trebuie să uităm faptul că Brașovul se află în topul orașelor din România unde poluarea atinge cote maxime”, a precizat Lucian Pătrașcu.

Camelia Vlad