ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teatru altfel, lansări de carte și invitați de marcă, la Festivalul Monodramei Independente, la finalul acestei luni

Publicat: vineri, 23 Septembrie 2022 , ora 18.53
Sursa foto: Facebook / Festivalul Monodramei Independente
Sursa foto: Facebook / Festivalul Monodramei Independente

5 spectacole de teatru altfel, invitați speciali și actori care fac teatru din pasiune. Altfel spus, Festivalul Monodramei Independente, ediția a II-a, care va avea loc la Centrul Cultural Reduta, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie.

“Sunt spectacole cu care publicul brașovean nu s-a întâlnit și probabil nu se va întâlni în viitorul apropiat. Avem spectacole de la Târgu Jiu, de la Cluj-Napoca, de la Sibiu și de la București. Invitata noastră specială este doamna Adriana Trandafir, spectacolul «Cine iubește și lasă», Maria Tănase, cu participarea extraordinară a actorului Andreas Petrescu. Aceasta este o noutate, pentru că doamna Adriana Trandafir nu a mai fost la Brașov și nici în festivalul nostru cu acest recital”, a precizat actrița Dorina Roman, inițiator al evenimentului.

Agenda evenimentului cuprinde și 3 lansări de carte, dintre care 2 semnate de Mircea M Ionescu, iar una are ca subiect Teatrul Particular, între scenă și culise.

În cadrul Galei, din ultima zi de festival, vor fi acordate și premiile pentru cea mai bună actriță și cel ma bun actor, precum și marele trofeu, iar seara se va încheia cu spectacolul „4 FEMEI LA POLIȚIE”, după Tudor Mușatescu.

Reprezentația a câștigat, anul trecut, marele trofeu.

Biletele pentru spectacole au fost deja puse în vânzare, costul unuia find de 40 de lei, sau 15 lei cu reducere pentru studenți, elevi și pensionari.

„Avem biletul în așteptare. Nu este o noutate pentru teatrul nostru. Atunci când eu am citit despre cafeaua în așteptare, am zis de ce nu ar fi posibil și un bilet în așteptare? Un bilet pe care noi îl oferim tuturor acelora care nu-și permit achiziționarea unui bilet. Pentru public am avut anul trecut un cadou, iar publicul brașovean a fost foarte receptiv și anume: achiziționarea unui bilet la un spectacol oferă gratuitate la cel de-al doilea spectacol”, a adăugat actrița Dorina Roman.

Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și de Consiliul Local al Municipiului Brașov.

Mai multe, aici: Festivalul Monodramei Independente

Sursa foto: Facebook / Festivalul Monodramei Independente

Adina Chirvasă