ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

TRANSSUBSTANTIA - eleganța în nudul feminin. Fotografiile artistului Ștefan Neagu ajung în inima țării

Publicat: miercuri, 21 Septembrie 2022 , ora 19.15

Fotografiile artistului Ștefan Neagu ajung în inima țării.

Galeria de Artă Transilvania organizează mâine, la Brașov, lansarea albumului TRANSSUBSTANTIA - eleganța în nudul feminin, semnat de Ștefan Neagu.

Există vreo legătură între stomatologie și arta fotografică? Dacă nu a existat până acum un liant între cele două domenii, care aparent nu au nicio tangență, ar fi trebuit să se inventeze și să se numească Ștefan Neagu, un medic stomatolog care a adus fotografia la rang de excelență. Excelența în artă. Urban vision, Nudes, Ballerina, Nostalgia sau The white shirt sunt doar câteva dintre proiectele fotografului român cu recunoaștere internațională. (...) De ce a ales fotografia? Artistul apreciază fotografia drept cea mai simplă formă de exprimare, de comunicare. Prin fotografie, Ștefan Neagu dă privitorului libertatea de a-și crea propria poveste, o viziune subiectivă a fiecărui spectator”, au transmis organizatorii evenimentului.

Pe lângă albumele de artă, vor fi prezentate și lucrări premiate ale artistului.

Ștefan Neagu a câștigat argintul, în 2018, la Prix de la Photographie Paris (PX3) la categoria Nud Artistic.

Evenimentul prezentat de Sorina Barbu va începe la ora 18.00, în Sala IAR 80 - Coresi Business Campus, clădirea H1, din str. Turnului nr. 5.

Radio România Brașov FM