ACUM:
20.00
Radiojurnal
Urmează:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Apoi:
21.00
Party Time by Dj Rux

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tot mai multe pisici abandonate, la Brașov, atrag atenția cei de la Milioane de Prieteni

Publicat: marți, 20 Septembrie 2022 , ora 12.56
Sursa foto: Facebook / Asociația Milioane de Prieteni
Sursa foto: Facebook / Asociația Milioane de Prieteni

Tot mai multe pisici abandonate, la Brașov, atrag atenția reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni.

Numărul felinelor din oraș a crescut îngrijorător de mult, iar problemele cu care acestea se confruntă sunt tot mai complexe.

Înmulțirea necontrolată a pisicilor a devenit o adevărată problemă în Brașov, tocmai de aceea noi avem această campanie de sterilizare gratuită pe tot parcursul anului, o campanie la care oamenii pot să apeleze și să sterilizeze pisicile pe care le au sau chiar pisicile de pe stradă. Noi îi rugăm pe toți să facă apel sau să discute cu vecinii, cu rudele, cu prietenii, cu oricine pot să discute, să aducă la noi la sterilizat pisicile, pentru că această situație se agravează de la o zi la alta”, a precizat vicepreședintele Asociației Milioane de Prieteni, Paula Ciotloș.

Cei care vor să sterilizeze pisicile și să limiteze, astfel, numărul de pui pot apela la serviciile asociației.

Programările pentru sterilizare se fac în fiecare zi de luni, între 9.00 – 12.00, la numărul de telefon 0731.334.787. Îi rugăm pe oameni să nu sune în alte zile sau după program, la miezul nopții, cum se mai întâmplă, pentru că nu avem cum să facem programări la acele ore”, a adăugat Paula Ciotloș.

Sterilizarea s-a dovedit o soluție eficientă și în cazul câinilor comunitari care, cu ceva ani în urmă, împânzeau orașul, mai spun cei de la Milioane de Prieteni.

Sorin Țîrcă