ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Muzeul mobil al deșeurilor electrice, până duminică, în Parcul Central

Publicat: joi, 8 Septembrie 2022 , ora 14.13
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Muzeul mobil al deșeurilor electrice, Caravana ECOTIC, va fi până duminică în Parcul Titulescu din oraș.

Cei mici, dar nu numai, vor avea ocazia să afle ce înseamnă să reciclezi deșeurile și cât este de important să protejăm natura, colectând selectiv.

“Suntem aici să atragem atenția asupra importanței reciclării deșeurilor electrice și electronice. Caravana în sine este o expoziție mobilă care prezintă mai multe tipuri de deșeuri electrice și electronice secționate, astfel încât și cei mici, dar și cei mari să își dea seama din ce este compus un produs electrocasnic, de ce este atât de important să nu-l aruncăm la gunoi și ce substanțe periculoase conține. În plus, pentru cei micuți facem și ateliere de creație cu tot felul de jocuri interactive, reciclare, colorat”, a precizat Iulia Zharcu, manager Ecocivica.

După caravana din Parcul Central, brașovenii sunt așteptați, în perioada 8 - 9 octombrie, să predea în mod responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice în cele 15 puncte de colectare ce vor fi amplasate în cartierele brașovene.

Ruxandra Stoica