ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe persoane rănite, în două accidente rutiere, pe DN1 și DN73

Publicat: duminică, 28 August 2022 , ora 12.17
Sursa foto: arhivă / ISU
Sursa foto: arhivă / ISU

Coliziune între două autoturisme, în această dimineață, pe DN1, între localitățile Perșani și Vlădeni.

În cele două mașini se aflau 10 persoane, dintre care 6 copii.

“În jurul orei 11.00 am fost anunțați de producerea unui accident rutier între 2 autoturisme pe DN 1, între localitățile Perșani și Vlădeni. În ambele autoturisme se aflau 10 persoane - 6 copii și 4 adulți. Până în momentul de față, 3 dintre cele 10 persoane - 2 copii și 1 adult - vor fi transportate la spital. Toate cele 3 victime sunt conștiente. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare. Misiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Traficul este îngreunat și pe DN73, între Râșnov și Tohanul Nou, tot din cauza unui accident rutier, de data aceasta între o mașină și o motocicletă.

“A rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina Ivan.

Traficul se desfășoară alternativ, pe o singura bandă, dirijat de către polițiștii rutieri aflați la fața locului.

Radio România Brașov FM