ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O biserică din Sâmbăta de Sus a căzut pradă hoților

Publicat: joi, 25 August 2022 , ora 12.29
Sursa foto: arhivă / Poliția Locală Brașov
Sursa foto: arhivă / Poliția Locală Brașov

O biserică din Sâmbăta de Sus a căzut pradă hoților.

Doi tineri, de 17, respectiv 20 de ani, ambii din județul Brașov, au fost reținuți pentru 24 de ore și duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, pentru că ar fi furat din lăcașul de cult 1.400 de lei.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că la data de 22 august 2022, două persoane de sex masculin ar fi pătruns în interiorul unui lăcaș de cult din localitatea Sâmbăta de Sus, județul Brașov, iar din interiorul acestuia, dintr-o casetă de valori ar fi sustras suma de 1.400 lei. În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat cele două persoane bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind doi tineri cu vârste de 20 ani, respectiv 17 ani, ambii din județul Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii de furt calificat, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Ruxandra Stoica