ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov speră la o primă victorie în această ediție de campionat, la Timișoara

Publicat: joi, 18 August 2022 , ora 17.26
Sursa foto: arhivă / FC Brașov
Sursa foto: arhivă / FC Brașov

FC Brașov merge la Timișoara cu gândul să obțină prima victorie din această ediție de campionat.

Pentru antrenorul Dan Alexa, partida cu Poli este una cu o încărcătură deosebită, după ce a jucat, a antrenat și a fost conducător al clubului de pe malul Begăi.

Nu am început așa cum ne-am dorit acest campionat. Avem doar un un singur punct. Pentru mine important este să-mi fac jucătorii să conștientizeze faptul că avem nevoie de o victorie pentru a ne asigura liniștea și procesul nostru de a construi o echipă așa cum ne dorim”, a precizat Dan Alexa.

Și Rareș Lazăr a jucat pentru bănățeni, un motiv în plus să își dorească victoria și o evoluție personală cât mai bună.

Și pentru mine este un meci special (...) mă cunosc foarte bine cu ei, chiar sunt prieteni foarte buni, am fost primit foarte bine, chiar dacă n-am avut rezultate foarte bune. Normal, prietenia e prietenie, fotbalul e fotbal. Mergem acolo să câștigăm. Avem nevoie de puncte și pentru noi nu există decât cele 3 puncte luate la Timișoara”, a spus Rareș Lazăr.

Fundașul Ivan Fustar este convins că echipa poate câștiga la Timișoara și că rezultatele așteptate pot veni în acest sezon.

„Cred că avem o echipă mai bună decât cea de anul trecut, dar este nevoie de puțin timp, deoarece avem foarte mulți jucători noi și avem nevoie să fim ca o familie pentru ca rezultatele pe care ni le dorim să vină. Nu e ușor să schimbi atâția jucători și să joci bine după unul sau două jocuri, avem nevoie de timp, dar cred în această echipă și sper că rezultatele vor veni”
, a declarat Ivan Fustar.

Anul trecut, în sezonul regular, timișorenii s-au impus la Brașov cu 1-0, însă în play-out galben-negrii au câștigat ambele partide, 2-1 în deplasare, la Timișoara și 1-0 pe Tineretului.

Partida din etapa cu numărul 3 a ligii secunde va avea fluierul de început sâmbătă, 20 iulie, la ora 11:00.

Sorin Țîrcă