ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încep Zilele Orașului Râșnov și Festivalul Național Ecvestru

Publicat: vineri, 15 Iulie 2022 , ora 13.15
Sursa foto: Facebook / Orașul Râșnov
Sursa foto: Facebook / Orașul Râșnov

Astăzi, se dă startul la sărbătoarea râșnoveană. La ora 16.00, are loc deschiderea evenimentelor: ”Zilele Orașului Râșnov” și ”Festivalul Național Ecvestru”.

"Doritorii sunt așteptați începând de astăzi de la ora 16.00. Începem cu parada, urmând ca mâine să avem la Festivalul Ecvestru proba de frumusețe, iar duminică avem proba de tracțiune, pe care am devansat-o din cauza faptului că avem foarte mult concurenți. Ar fi trebuie să înceapă la ora 12.00, iar acum va începe la ora 10.00 ca să putem să dăm ocazia tuturor concurenților să-și etaleze caii cu care au venit", a declarat primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu.

Zilele orașului sunt marcate cu muzică populară, de fanfară, recitaluri de muzică folk și dansuri moderne, iar serile vor fi încheiate cu focuri de artificii.


Ruxandra Stoica