ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Predeal Forest Run, în ajutorul familiilor care au copii în secțiile de oncopediatrie din Brașov

Publicat: vineri, 8 Iulie 2022 , ora 13.12
Sursa foto: Facebook / Predeal Forest Run
Sursa foto: Facebook / Predeal Forest Run
1.100 de persoane vor alerga mâine la Predeal, în cadrul unui eveniment caritabil ce are drept scop susținerea membrilor familiei care au copii internați în secțiile de oncopediatrie din Brașov.

"Avem patru probe de alergare, de la 38 de km proba de maraton, cea mai lungă, până la Family run, o probă de 2,8 km, care este dedicată familiilor. Participanții aleargă pentru sănătate, de plăcere, dar și ca să sprijine cauzele susținute de Asociația Magic. Anul acesta prin programul Magic Care, susține suportul psihologic și emoțional, dar și prin pachete de alimente săptămânale, pentru familiile care au copii cu cancer, pe secția de Oncopediatrie a spitalului din Brașov", ne-a detaliat Teodor Manolache, organizatorul evenimentului.

La evenimentul de alergare montană organizat anul trecut, banii strânși au fost folosiți pentru amenajarea unui spațiu de joacă la Spitalul de Copii din Brașov.

Ruxandra Stoica