ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Grecia sau Bulgaria, preferate de turiștii români

Publicat: joi, 7 Iulie 2022 , ora 14.14
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM

După doi ani de restricții și din cauza prețurilor mari de pe litoralul românesc, mulți români aleg să-și petreacă vacanța de vară peste hotare.

Majoritatea aleg Grecia sau Bulgaria, iar pentru o vacanță fără griji cel mai bine este să avem o asigurare de călătorie.

În ultimul timp, tot mai mulți români apelează la această plasă de siguranță, după cum ne-a spus brokerul de asigurări Loredana Holobică:

„În ultimul timp, turiștii au ales să întocmească și să cumpere polițele de sănătate pentru a călători în străinătate. Au înțeles importanța acestui aspect. Am observat o creștere destul de mare a celor care fac aceste asigurări de sănătate și nu le fac doar pe cele standard, chiar și pe cele mai scumpe, care au inclus storno și alte beneficii. Este foarte importantă această poliță, pentru că, în caz de o problemă majoră, recuperezi 80-90 % din costul pachetului. Prețurile nu sunt foarte mari, pentru toate buzunarele, variază undeva între 40 de lei și 90 de lei”.

Alte opțiuni pentru un sejur fără griji sunt cardul european de sănătate sau asigurările de călătorie oferite de anumite bănci, odată cu emiterea de carduri de debit sau credit, dar cele mai căute rămân asigurările standard, care au și cele mai multe beneficii, dar și cele mai mici prețuri.

Nucu Jalea