ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Național Ecvestru, weekendul viitor, la Râșnov

Publicat: joi, 7 Iulie 2022 , ora 13.46
Sursa foto: Facebook / Orașul Râșnov
Sursa foto: Facebook / Orașul Râșnov

Paradă, festival ecvestru și concerte pentru toate gusturile și toate vârstele, la jumătatea acestei luni, la Râșnov.

Zilele orașului Râșnov se vor desfășura, anul acesta, în perioada 15-17 iulie, iar localnicii și turiștii vor avea parte de o mulțime de surprize, dau asigurări organizatorii.

Anul acesta, Zilele orașului Râșnov debutează vineri, 15 iulie, cu tradiționala paradă. Agenda va continua cu un program artistic susținut de Călușarul râșnovean și de Grupul Romana din Râșnov. Seara se va încheia cu recitaluri de muzică folk. Ziua de sâmbătă o deschide, bineînțeles, Festivalul Național Ecvestru, cu concursul de frumusețe, iar mai apoi sunt programate mai multe recitaluri. Capetele de afiș de anul acesta sunt Vunk și Ioana Ignat. Duminică programul debutează cu proba regină a Festivalului Ecvestru, concursul de tracțiune. Evenimentul se va încheia cu recitalul extraordinar de muzică populară susținut de Cătălin Doinaș și Adina Roșca”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Râșnov, Răzvan Iancu.

Intrarea la evenimente este liberă.

Monica Neacșu