ACUM:
12.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”Gala premiilor excelenței în afaceri Brașov”, la Aeroportul Brașov – Ghimbav, în această seară

Publicat: joi, 7 Iulie 2022 , ora 11.24
Sursa foto: Facebook / Camera de Comerț și Industrie Brașov
Sursa foto: Facebook / Camera de Comerț și Industrie Brașov

În această seară, începând cu ora 18.00, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va găzdui ”Gala premiilor excelenței în afaceri Brașov”, gală ce are la bază un parteneriat încheiat între Camera de Comerț și Industrie Brașov și Consiliul Județean.

Ediția de anul acesta are loc într-o locație aparte – Terminalul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, locație care nu a fost aleasă întâmplător.

Membrii Camerei de Comerț își propun astfel să aducă în vedere o nouă perspectivă de dezvoltare a mediului de afaceri și a Regiunii Centru.

”Gala Excelenței în Afaceri” s-a remarcat de-a lungul timpului ca fiind un eveniment de elită al societăților comerciale brașovene și adună la un loc cei mai importanți întreprinzători, oameni de afaceri și factori de decizie din Brașov.

Decernarea premiilor va avea loc la ora 18.30, iar cei prezenți la eveniment se vor putea bucura și de un show aviatic, un spectacol pirotehnic sau momente muzicale de pian și saxofon, dar și un recital de operă.

Seara se va încheia cu un concert al trupei Publika.

În ceea ce privește taxele de participare la gală, acestea sunt cuprinse între 450 lei pentru reprezentanții companiilor membre ale Camerei de Comerț și Industrie Brașov și 550 lei, pentru reprezentanții companiilor care nu sunt membre ale insituției.

Ruxandra Stoica