ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Numărul cererilor de eliberare a pașapoartelor, în ușoară creștere, la Brașov

Publicat: miercuri, 6 Iulie 2022 , ora 16.01
Sursa foto: arhivă / Facebook / Instituția Prefectului Județului Brașov
Sursa foto: arhivă / Facebook / Instituția Prefectului Județului Brașov

La Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Brașov cererile depuse sunt în ușoară creștere față de luna precedentă. Cu toate acestea, cozile de odinioară au dispărut.

“În luna iunie a acestui an, la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Brașov au fost analizate și soluționate 9.237 de cereri de eliberare a pașapoartelor simple electronice și simple temporare și s-au eliberat 5.659 de pașapoarte. Adresăm rugămintea ca solicitanții să se prezinte la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Brașov cu toate actele necesare, în original și având achitată contravaloarea pașaportului, la CEC sau prin ghișeul.ro. Rugăm, de asemenea, persoanele care și-au făcut programare, dar din varii motive nu se prezintă, să-și anuleze programarea. Există și posibilitatea verificării programării pe site-ul epasapoarte.ro. Menționăm că, în măsura posibilităților, se preiau cereri de eliberare a pașapoartelor și fără programare”, a precizat Alexandru Ganea, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Județului Brașov.

La programări online de depunere a actelor, prima zi liberă este 11 august.

Programul eliberărilor de pașapoarte este de luni până vineri, între orele 08.00 și 20.00. De asemenea, acestea pot fi livrate la domiciliu prin serviciul de curierat al Poștei Române.

Nucu Jalea