ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Demisie în PNL Brașov

Publicat: luni, 27 Iunie 2022 , ora 12.35
Sursa foto: Facebook / David F Dragos
Sursa foto: Facebook / David F Dragos

Directorul Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David, fost europarlamentar liberal, și-a anunțat demisia din formațiunea politică în care a activat ca membru din anul 2014, după fuziunea dintre PDL și PNL.

El s-a aflat pe prima poziție în registrul membrilor noului PNL, la Brașov, unde a deținut și funcția de secretar general până în urmă cu doi ani.

Dragoș David ne-a dezvăluit motivele care au stat la baza acestei decizii unilaterale:

“Sincer, nu mă mai regăsesc în acest partid. Avem alte viziuni despre politică, despre administrație, despre viață în general și am ajuns la concluzia că nu mai are rost să continui în acest context. În continuare, sprijin cu tot ce pot comunitatea noastră. Rămân la Agenția Metropolitană Brașov, pentru că avem proiecte în implementare. De asemenea, rămân alături de comunitățile din zona metropolitană, alături de primarii din zona metropolitană…”.

Sursa foto: Facebook / David F Dragos 

Camelia Vlad