ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Orga, pe înțelesul copiilor, sâmbătă, la Biserica Neagră

Publicat: miercuri, 8 Iunie 2022 , ora 17.01
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Sâmbătă, în prima zi de vacanță, de la ora 18.00, copiii sunt invitați la Biserica Neagră, la un eveniment inedit dedicat lor – un concert de orgă, cu explicații detaliate despre instrument.

Copiii vor putea afla cum funcționează instrumentul, câte tuburi are și care este rolul lor, de ce sunt 4 claviaturi sau chiar și de ce se cântă cu picioarele. Toate acestea, în cadrul Festivalului Organ Nights 2022, care a debutat în această lună.

“Am deschis în 4 iunie stagiunea cu numărul 70 a concertelor de orgă de la Biserica Neagră și luna iunie este dedicată, să spunem, tineretului sau tinereții. Avem o serie de concerte cu tineri organiști sau pentru tineri ascultători și concertul din 11 iunie se adresează mai degrabă tinerilor ascultători, care vor fi introduși în lumea tehnică și muzicală a orgii. O să le explic cum funcționează, ce trebuie să asculte cel care vine la Biserica Neagră și o să fie un concert mai interactiv”, a precizat organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt.

Bilete se pot achiziționa la casieria Bisericii Negre sau de pe site-ul booktes.com, iar costul unuia este de 20 de lei.

Adina Chirvasă