ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Fii câștigător special pentru copiii speciali”, la Făgăraș, la finalul săptămânii

Publicat: miercuri, 8 Iunie 2022 , ora 13.30

Copiii cu dizabilități din Făgăraș vor fi în centrul atenției la finalul acestei săptămâni.

Micuții vor avea parte, sâmbătă, de un concert susținut de Andra Gogan, dar pentru ei va fi organizată și o competiție sportivă, care se va desfășura de la ora 11.00, în Parcul Central.

Doritorii, cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani, pot fi înscriși în schimbul unei donații minime de 30 de lei.

Întregul eveniment organizat de Asociația de Dezvoltare Integrată a Făgărașului și Primărie are un scop caritabil.

Obiectivul evenimentului «Fii câștigător special pentru copiii speciali» este strângerea de fonduri pentru dotarea camerei senzoriale și a sălii de kinetoterapie ale Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități «Sf. Nectarie» (...) Elementele necesare dotării unei camere senzoriale sunt extrem de costisitoare, dar extrem de benefice în terapia copiilor cu dizabilități. Din aceste motive îi rugăm pe oameni să își deschidă inima și să ne ajute să le oferim copiilor speciali din Făgăraș terapia prin stimulare senzorială. Terapie de care au atât de multă nevoie beneficiarii centrului nostru”, a precizat Lavinia Gheorghe, președintele Asociației de Dezvoltare Integrată a Făgărașului.

La evenimentul „Fii câștigător special pentru copiii speciali”, concurenții și spectatorii vor găsi un spațiu amenajat unde pot fi pictați pe față, un stand cu limonadă și unul cu tablouri și obiecte realizate manual de copiii cu deficiențe și personalul asociației ADIF.

Ziua dedicată copiilor speciali se va încheia cu un concert susținut de cântăreața Andra Gogan, cea mai urmărită româncă de pe TikToK, care a intrat în Cartea Recordurilor, în 2009, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.


Radio România Brașov FM