ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Drumul de Poiană, închis pentru autocare. Pot circula doar autobuzele RATBV și mașinile mici

Publicat: miercuri, 8 Iunie 2022 , ora 10.49
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Autocarele sau autovehiculele cu tonaj mare nu mai urcă pe drumul de Poiană, dar pot să meargă pe varianta de Râșnov.

Municipalitatea a decis să restricționeze traficul pe această arteră, după ce o porțiune de aproximativ 14 metri din drumul de Poiană s-a surpat, duminică.

Decizia va rămâne în vigoare până la repararea segmentului de drum.

“Primăria Brașov a luat o serie de decizii, pentru a reduce riscul producerii de accidente. Astfel, traficul a fost restricționat pentru autovehicule cu tonaj mai mare de 3.5 tone, cu excepția autobuzelor RATBV, ceea ce înseamnă că accesul camioanelor sau autocarelor se va face până în zona de Belvedere, iar din Poiana Brașov se va putea coborî până în Poiana de Jos. Accesul spre Poiană, pentru aceste autovehicule, se va face pe drumul dinspre Râșnov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Pentru restul mașinilor, circulația pe porțiunea afectată este limitată la o singură bandă.

Zona este semnalizată inclusiv pe timp de noapte. De asemenea, există presemnalizare în Livada Poștei și în Poiana Brașov.

Adina Chirvasă