ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un concert de neratat, joi, la Filarmonică

Publicat: marți, 7 Iunie 2022 , ora 10.23
Sursa foto: Facebook / Filarmonica Brașov
Sursa foto: Facebook / Filarmonica Brașov

Melomanii brașoveni vor avea ocazia să-l asculte, joi, la Sala Patria, începând cu ora 19.00, pe unul dintre cei mai renumiți violonceliști contemporani, Gary Hoffman.

“Joia aceasta în 9 iunie la Filarmonica Brașov, avem marea plăcere și onoare să-l primim pe Gary Hoffman, renumitul violoncelist alături de diritorul Daniel Spaw, amândoi de origine americană. Avem și un program deosebit de frumos George Gershwin - Let ‘Em Eat Cake, Franz Schreker - Naștere a infantei, după o nuvelă de Oscar Wilde și Concertul pentru violoncel și orchestră de Antonín Dvoűák. Gary Hoffman este la ora actuală unul dintre cei mai renumiți violonceliști ai lumii (...) Ne bucurăm, este o ocazie unică pentru români și pentru brașoveni să vină să-l asculte în postura de solist, alături de o orchestră românească”, a precizat managerul Filarmonicii Brașov, Dragoș Dimitriu.

După concertul - eveniment de joi, iubitorii de muzică vor putea asculta, la Sala Patria, vineri, 10 iunie, tot de la ora 19.00, orchestra Filarmonicii Sibiu, sub bagheta maestrului Cristian Lupeș.

Solista serii va fi violonista Anna Țifu, laureată a Concursului Internațional George Enescu în 2007.

Biletele pentru evenimente sunt disponibile la casieria Filarmonicii Brașov sau online pe bilet.ro.

Sursa foto: Facebook / Filarmonica Brașov 

Adina Chirvasă