ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Moment special în lumea sportului brașovean

Publicat: marți, 31 Mai 2022 , ora 15.00
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Moment special în lumea sportului brașovean. Handbalista Sorina Tîrcă, fiica Marianei Tîrcă, și-a unit destinul cu cel al fotbalistului Gicu Grozav.

Evenimentul a avut loc la două zile după ce Sorina a devenit, pentru prima dată, campioană națională de senioare cu Rapid București.

“E o zi foarte emoționantă și o să o ținem minte toată viața. E un an fericit pentru mine, mai ales perioada grea prin care am trecut și sper să o ținem tot așa”, a declarat handbalista.

Născut la Alba Iulia, Gicu Grozav este fost internațional român și nepotul lui Cornel Țălnar, multiplu campion cu Dinamo București.

De altfel, Țălnar a antrenat la Brașov și așa s-au cunoscut cei doi miri.

Avem emoții, normal. E cea mai frumoasă zi pentru noi și le mulțumim tuturor celor prezenți aici. Le mulțumim și ne bucurăm că ne sunt alături și sperăm să ne înțelegem bine și să avem o viață fericită”, ne-a spus Gicu Grozav.

Sorina Tîrcă a împlinit săptămâna trecută 23 de ani și joacă pentru proaspăta campioană a României, Rapid București.

În vârstă de 31 de ani, Gicu Grozav a evoluat în sezonul recent încheiat pentru MTK Budapesta, echipă care a retrogradat în liga secundă.

Sorin Țîrcă