ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se circulă cu restricții pe DN1A

Publicat: luni, 30 Mai 2022 , ora 13.35
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

În această săptămână se lucrează intens pe DN 1A, în zona Babarunca, pentru ca lucrările de consolidare și de punere în siguranță a drumului de-a lungul râului Tărlung să fie gata.

”În acest moment lucrarea de la km 168, într-adevăr se apropie de final, mai sunt de executat lucrările pentru protecția drumului și al taluzelor față de apele pluviale, se realizează rigole, drenuri. În această zonă restricțiile sunt doar pe perioada zilei, noaptea se circulă fără restricții de circulație semaforizate”, a precizat Mihai Rozorea, reprezentantul constructorului.

Totdată, începând cu această săptămână, pe o altă porțiune a drumului național 1A, Săcele-Cheia, se desfășoară o lucrare mai amplă de ridicare a unui zid de sprijin, pentru care va fi necesară închiderea traficului pe o bandă de mers.

”La km 171 lucrările sunt mai ample. A fost realizat un zid de sprijin de aproape 8 m înălțime. Până acum am reușit să realizăm lucrările fără a folosi semaforul, fără a impune restricții de circulație, dar pentru o perioadă de trei luni de zile se va circula cu semafor și pe timpul zilei, nopții, weekenduri”, a adăugat Mihai Rozorea.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență în zonă pentru a fi evitate accidentele.

Sursa foto: DRDP Brașov

Ruxandra Stoica