ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Adrian Veștea vrea șefia Ligii Aleșilor Locali PNL

Publicat: luni, 23 Mai 2022 , ora 16.12
Sursa foto: arhivă / Facebook / Adrian Veștea
Sursa foto: arhivă / Facebook / Adrian Veștea

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea, și-a depus, oficial, candidatura pentru șefia Ligii Aleșilor Locali PNL.

Alegerile sunt programate la finalul acestei săptămâni, într-o ședință a Biroului Politic Național, care va avea loc în Poiana Brașov.

Peste 1.200 de aleși locali din țară vor fi prezenți la Brașov. Se vor organiza alegeri pentru ocuparea posturilor vacante din partid, de secretar general și prim-vicepreședinte.

“Voi candida la Liga Aleșilor Locali, este o opțiune pe care mi-am manifestat-o de mai multă vreme. M-am regăsit permanent în această poziție. Sunt unul dintre liberalii care face administrație publică de peste 20 de ani și îmi doresc ca în continuare să am o implicare cât se poate de bună. Sunt și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene și cred că sunt foarte multe aspecte prin care aleșii locali trebuie susținuți de către partid, de către Guvern”, a precizat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.

Adrian Veștea este membru PNL de 24 de ani. A fost consilier local la Râșnov 4 ani, 12 ani primarul acestui oraș, iar din 2016 este președintele Consiliului Județean Brașov.

Radio România Brașov FM