ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cinci obiective turtistice din județul Brașov, prezentate la Târgul European al Castelelor

Publicat: luni, 23 Mai 2022 , ora 12.43
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Cinci obiective turtistice din județul Brașov, vor fi prezentate în perioada 27 - 28 mai la Târgul European al Castelelor, ce va avea loc la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Târgul va avea 21 de expozanți, iar printre ei se numără Castelul Bran, Cetatatea Feldioara, Cetatea Medievală Râșnov, Cetatea Făgăraș și Cetatea Rupea.

”Vom participa cu doi colegi, care, în principal, vor promova rezultatele proiectului de restaurare a cetății, refacerea drumului de strajă, podul mobil care va fi pe latura de est. Din experiența anilor trecuți, mulți turiști ne-au spus că au alfat de noi de la Târgul European al Castelelor. În perioada târgului, din câte știm, din ce n-au spus organizatorii, cel puțin înainte de pandemie, cam 3.000 de turiști veneau, zilnic, la acest eveniment”, a explicat Elena Băjenaru, directorul Muzeului Civilizației Țării Făgărașului.

Și Castelul Bran va fi promovat la acest târg.

”Ca în fiecare an, ne prezentăm la târg cu un stand ușor diferit, cu un stand personalizat, cu print-uri interioare, exterioare ale castelului, Standul este asistat, așadar toți cei care vizitează târgul în weekendul ce urmează vor primi tot soiul de informații. Iar în materie de «give away», de cadouri, avem ca de obicei pliante și vederi”, a precizat Alexandru Prișcu, purtător de cuvânt Castelul Bran.

Cetatea Feldioara, unul dintre cele mai noi obiective atrase în circuitul turistic al zonei, va fi și ea prezentatată la eveniment.

„Vom avea și noi un stand dedicat, pus la dispoziție de către organizatori, în care vom fi prezenți prin personalul responsabil cu promovarea cetății, din cadrul Primăriei Feldioara, cu materiale de promovare și cu multe povești și voie bună pentru toți cei care vor trece pe la standul nostru”, a precizat administratorul Cetății Feldioara, Georgiana Gămălie.

Târgul European al Castelelor se va afla în acest an la cea de-a șaptea ediție.

Sursa foto: arhivă

Ruxandra Stoica