ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Donezi, salvezi și câștigi!

Publicat: sâmbătă, 21 Mai 2022 , ora 9.47

În acest weekend, la Brașov se desfășoară o nouă ediției a campaniei de donare de sânge Blood Network.

În cadrul caravanei, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea, brașovenii și turiștii, considerați de organizatori adevărați eroi, sunt așteptați să salveze vieți și să se bucure de experiențe de neuitat la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. Caravana Blood Network este amplasată pe Bulevardul Eroilor, în zona Modarom.

Donatorii de sânge la caravana mobilă, deschisă între orele 8:00 și 14:00, care se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez" primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON, la un supermarket, partener al evenimentului.

BLOOD NETWORK se derulează până pe 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unități de sânge.

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, sau Neversea, la prețuri speciale.
Radio România Brașov FM