ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vot pentru conducerea Regiei Aeroportului Brașov – Ghimbav

Publicat: vineri, 20 Mai 2022 , ora 11.36
Sursa foto: arhivă / Consiliul Județean Brașov
Sursa foto: arhivă / Consiliul Județean Brașov

Consiliul Județean Brașov, care are în subordine Regia Autonomă „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav”, va vota în următoarea ședință de plen de săptămâna viitoare, organigrama și noul Regulament de Organizare și Funcționare al Regiei.

Astfel, potrivit celor două proiecte de hotărâre, în ceea ce privește organigrama, în schema de personal a Regiei sunt prevăzute șapte posturi, dintre care unul de conducere și șase de execuție.

Numărul total de posturi va fi de 12, dintre care cinci vor fi desemnați membri ai Consiliului de Administrație.

Se propune, astfel, creșterea numărului de membri ai CA, de la trei la cinci, și asta pentru că, potrivit administrației județene, dacă rămân doar trei membri și unul sau doi sunt absenți, nu se mai pot lua hotărâri.

Dintre cei cinci membri, unul va fi reprezentantul Ministerului Finanțelor, unul al Consiliului Județean, iar trei vor fi din afara administrației județene.

Ruxandra Stoica