ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Forumul Orașelor Verzi, mai scump în 2022

Publicat: vineri, 20 Mai 2022 , ora 9.11
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Forumul Orașelor Verzi (FOV), care va avea loc în perioada 5-11 septembrie, la Brașov, are un buget estimat mai mare, în acest an, față de ediția din 2021.

Concret, de la 665.000 de lei, anul trecut, este luat în calcul, în 2022, un buget de 800.000 de lei.

Este vorba despre un eveniment mai mare față de cel din 2021, a explicat primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

“Deja avem un interes ridicat din partea mai multor orașe pentru participare, dar și din partea ambasadelor. Toate vizitele din perioada octombrie și până astăzi, toate vizitele diplomatice din partea ambasadelor reprezentate în România au inclus și interesul și oportunitatea de a participa pe lista temelor de discuții. Prin urmare, din start va fi un eveniment mai mare. Bugetul este estimativ și maximal exprimat, dar așa cum s-a întâmplat și anul trecut cu siguranță vom reuși să reducem aceste sume prin atragerea de parteneriate”, a precizat Allen Coliban.

Cea mai mare parte a sumei, 400.000 lei, este estimată pentru sonorizare, scene, corturi, mobilier de interior și exterior, transmisiuni online, generatoare, butaforii și ecrane. Aproximativ 100.000 vor fi pentru transportul și cazarea invitaților.

Între altele, sunt prevăzuți bani pentru promovarea națională a evenimentului - print, online, televiziune, radio – 20.000 de lei sau catering și produse personalizate – 150.000 de lei.

Bugetul a trecut de votul aleșilor locali, în ședința de plen de joi.


Adina Chirvasă