ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Greg Copeland și Chris Wragg, în premieră în România, la Transilvania Blues Nights

Publicat: joi, 12 Mai 2022 , ora 18.16
Sursa foto: Facebook / Transilvania Blues Nights
Sursa foto: Facebook / Transilvania Blues Nights

Sâmbătă, 14 mai, Transilvania Blues Nights continuă cu un concert premieră în România.

Pe scena de la Rockstadt vor urca americanul Greg Copeland și englezul Chris Wragg.

Nici unul dintre ei nu se limitează totuși la blues, cel puțin nu la sensul popular al muzicii de inimă albastră și vor avea inflexiuni de funk și soul de cea mai bună calitate.

“Un nou concert în premieră și exclusivitate în România: americanul Greg Copeland și englezul Chris Wragg vor cânta alături de trupa lor de blues piese din primul lor album lucrat împreună, “Deep in the Blood”. Greg Copeland este născut în Virginia și a cântat alături de cei mai buni muzicieni de blues, blues-ul original, cu elemente de funk și soul, iar Chris Wragg este chitarist, originar din Sheffield Marea Britanie și a fost membru în trupa Mudcats Blues Trio cu care a lansat trei albume apreciate de critici”, a spus Alin Ludu Dumbravă, unul dintre organizatori.

Bilete se găsesc online pe iabilet.ro și la locație. Sunt 75 de lei dacă le achiziționați înainte de concert și 90 de lei în seara concertului, doar la la locație.

Accesul la locație se face începând cu ora 16:00, iar concertul începe la ora 18:00.

Sursa foto: Facebook / Transilvania Blues Nights

Nucu Jalea