ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Puteam fi eu”: Simona Mihuțiu lansează, la Biblioteca Județeană, un nou roman. Pe muzică folk, alături de Magda Puskas și Rareș Suciu

Publicat: miercuri, 11 Mai 2022 , ora 16.20

În 14 mai, începând cu orele 15.00, brașovenii sunt așteptați la Biblioteca Județeană „George Barițiu”, pentru lansarea romanului „Puteam fi eu”, ce are în centru o poveste desfășurată chiar în Brașov.

Invitația o face autoarea Simona Mihuțiu, care revine acasă, în orașul natal, cu a 5-a carte. Pe care o va lansa pe muzica anilor evocați în carte, printr-un miniconcert folk al artiștilor Magda Puskas și Rareș Suciu.

Brașoveanca Simona Mihuțiu a studiat la Liceul „Andrei Șaguna”, apoi medicina la Cluj-Napoca, iar acum locuiește în Oradea, unde alină și vindecă o boală necruțătoare și, totodată pregătește, la Universitatea din localitate, generații de viitori medici.

Antidotul unei astfel de meniri – în care ai de-a face la fiecare pas cu durerea semenilor – pare a-l fi găsit în pasiunea pentru scris, redescoperită după ani și ani.

Adina Chirvasă