ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Asigurarea de călătorie, un document care vă poate scuti de multe evenimente neplăcute

Publicat: vineri, 22 Aprilie 2022 , ora 9.50

O poliță de asigurare pentru românii care petrec sărbătorile în afara țării este un document care îi poate scuti de multe evenimente neplăcute.

Specialiștii arată că, pe lângă asigurările de sănătate, există o serie de polițe care se pot încheia pentru alte situații neplăcute, precum: anularea călătoriei, pierderea bagajelor sau accidente la practicarea sporturilor.

Românii trebuie să înțeleagă foarte bine nevoia de a se proteja în fața riscurilor, inclusiv atunci când efectuează o călătorie în străinătate, fie în scop turistic, fie pentru studii sau muncă, fie pentru participarea la diverse alte activități, spune directorul Direcției Comunicare și Educație Financiară din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, Daniel Apostol. El adaugă că, în urma unei analize amănunțite a propriilor nevoi, ne putem alege o poliță de asigurare de călătorie potrivită, chiar și în această în minivacanță de Paște.

Daniel Apostol precizează că pot fi asigurate și bagajele și valorile pe care le luăm cu noi și că prețul poliței variază în special în funcție de tipul riscurilor acoperite și de durata călătoriei.

Radio România Brașov FM