ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Cavalleria Rusticana” - concert special între sărbătorile pascale, joi, la Filarmonică

Publicat: luni, 18 Aprilie 2022 , ora 14.19
Sursa foto: Facebook / Filarmonica Brașov
Sursa foto: Facebook / Filarmonica Brașov

Concert în premieră, joi, la Filarmonica Brașov. Melomanii vor putea vedea, pe scena instituției, opera „Cavalleria Rusticana”, de Pietro Mascagni.

Este un concert-eveniment, dedicat atât sărbătorilor pascale catolice, cât și celor ortodoxe, după cum ne-a spus managerul instituției, Ioan-Dragoș Dimitriu:

“Este o poveste care se întâmplă într-un mic sat din Sicilia, o poveste de dragoste. Este o operă într-un act, durează doar o oră și ne bucurăm mult să o prezentăm la Filarmonică pentru prima oară, cu soliști ai Operei Naționale din București, ai Operei Naționale din Iași și chiar și de la Constanța. La pupitrul dirijoral o să fie maestrul Cristian Sandu, cu care colaborăm pentru prima oară la Filarmonica Brașov. În deschiderea concertului, protagonist va fi Florin Ionescu-Galați, dragul nostru violonist brașovean, care va deschide cu două concerte de Bach”.

Biletele pentru concert se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online pe bilet.ro.

Adina Chirvasă