ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, în vizită la Brașov

Publicat: joi, 14 Aprilie 2022 , ora 13.04
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

UPDATE ORA 17.00:

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu și-au încheiat vizita la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă unde au asistat la o prezentare a unității de învățământ superior și au stat de vorbă cu studenții academiei.

Rugată să dea un sfat viitorilor ofițeri de Aviație militară, Majestatea Sa le-a spus că îi dau speranță în aceste vremuri de incertitudine, că o inspiră și le-a recomandat să dea dovadă de patriotism în continuare, pentru că doar împreună se poate construi viitorul.

Membrii Familiei Regale sunt așteptați acum la sediul Crucii Roșii Brașov.

..........

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta vine astăzi la Brașov și va fi însoțită de Alteța Sa Regală Principele Radu, ne-a informat Casa Regală.

Cei doi vor face o vizită la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov, începând cu ora 14.00. Acolo, Familia Regală se va întâlni și va dialoga cu studenții, cadrele didactice și conducerea academiei, iar apoi va vizita unitatea de învățământ și facilitățile.

De la ora 16.30, membrii Familiei Regale vor vizita filiala din Brașov a Crucii Roșii Române. Majestatea Sa Margareta, care este și președintele Crucii Roșii Române, se va întâlni cu membrii conducerii filialei, cu voluntarii și reprezentanții autorităților locale.

Și ziua de vineri va fi una încărcată pentru Familia Regală. La ora 12.00, vor fi primiți la Castelul Peleș din Sinaia membrii comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova.

Camelia Vlad