ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un copil de 4 ani s-a înecat într-un bazin cu tomoxan, la Ticușu Nou

Publicat: luni, 4 Aprilie 2022 , ora 15.41
Sursa foto: arhivă / Facebook / SMURD
Sursa foto: arhivă / Facebook / SMURD

UPDATE ORA 17.00:

Din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. Elicopterul a fost întors din drum”, a precizat reprezentantul ISU Brașov.

....................

Echipajele medicale intervin la această oră la Ticușu Nou în încercarea de a resuscita un copil aflat în stop cardio respirator după ce s-a înecat într-un bazin cu tomoxan.

Copil în vârstă de aproximativ 4 ani, înecat într-un bazin cu tomoxan, la o fermă din localitatea Ticușul Nou. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ și totodată a fost alertat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș. Copilul se află în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a transmis reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.



Radio România Brașov FM