ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primarul din Jibert a murit, după ce ar fi fost bătut crunt de un consilier local

Publicat: vineri, 1 Aprilie 2022 , ora 17.52
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Primarul din comuna brașoveană Jibert a murit, după ce ar fi fost bătut crunt de un consilier local din comuna pe care a condus-o până în urmă cu câteva zile.

Potrivit unor surse din anchetă, edilul șef s-a stins în spital, la numai câteva zile după ce a încasat o bătaie zdravănă de la un consilier local, în urma căreia s-a ales cu intestinul rupt.

Iancu Boeriu a ajuns de urgență la Spitalul Județean Brașov, a stat acolo câteva zile, după care a decedat.

"În jurul orei 23.00, în locuința inculpatului a avut loc o altercație între acesta și victimă, în urma căreia inclupatul a lovit victima în zona feței, a proiectat-o la pământ, aplicându-i două lovituri de maximă intensitate în zona abdominală care au avut ca urmare o rupere a intestinelor. Din cauza faptului că nu a fost tratat la momentul potrivit, această leziune a intestinelor a condus la peritonită și, într-o perioadă scurtă de timp, a condus la deces", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, prim-procuror Claudiu Sandu.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Iancu Boeriu s-a născut pe 16 aprilie 1957, la Rupea. Avea doi băieți, iar, de curând, devenise și bunic. Acum, însă, familia și apropiații sunt nevoiți să îl conducă pe ultimul drum.


Sorin Țîrcă